torstai , 18 huhtikuu 2024
Lue myös

Miten hankkia monikertalappu Venäjän tullia varten?

Monikertalappu “luettelokortti” eli monikerta tulliselvityskaavake on kätevä lisä bensarallissa. Jos onnistut saamaan monikertalapun Venäjän tullista, et tarvitse tavallista tulliselvityskaavaketta ollenkaan.

On olemassa henkilöitä, jotka käyvät aktiivisesti tankkaamassa autoa jopa useamman kerran viikossa. He yleensä tankkaavat oman auton lisäksi myös tuttavien autoja, ja tämä tuleekin muistaa tulliselvitystä tehdessä. Jokaiselle autolle tulee siis tehdä oma tulliselvityskaavakkeensa, missä selviää auton tiedot. Jos kuitenkin käyt tankkaamassa vain omaa autoasi, niin kannattaa tullista kysäistä monikertalappua, jonka avulla voi 30 päivän ajan käydä tankkaamassa vaikka joka päivä, eikä tarvitse aina uutta tulliselvitystä tehdä.

Miten onnistua saamaan monikertalappu Venäjän tullista?
Monikertalapun saa Venäjän tullikopilta yleensä ihan Suomeksi sanomalla “monikertalappu”. Jos kuitenkin haluat olla ystävällinen ja varma, että saat lapun käyttöösi käytä Venäjän kieltä. Monikerta lappu Venäjäksi on “mnoogakratnaja” tai “Ja hatshu mnoogakratnuju deklaratsiju”. Ohjeet ääntämiseen kuulet täältä painamalla kaiuttimen kuvaa: Monikertalappu

Monikertalappu on melko uusi systeemi Venäjän rajalla (2015), alla kuvat mille nämä dokumentit näyttävät käytännössä:

Miten-hankkia- monikertalappu-Venäjäntullia-varten

Miten-hankkia- monikertalappu-Venäjäntullia-varten-takaa

 

 

Yksi kommentti

  1. Kuinka kauan monikertatullauslappu on voimassa? Edellä kerrotaan sen olevan voimassa 30 pv. Olen myös kuullut, että se on voimassa toistaiseksi, mutta raukeaa, jos käyntien väli ylittää 30 pvää? Mikä on totuus?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *