perjantai , 12 heinäkuu 2024
Lue myös

Säästövinkki Venäjällä – Gazpromin bonuskortti

Venäjän yksi suurimmista polttoaineen jakeluyrityksistä, Gazprom, tarjoaa kuluttajille loistavan edun, bonuskortin. Bonuskortilla saa bonusta tankkauksesta, ja muista tarvikkeista lukuunottamatta tupakka-tai alkoholituotteita. Bonuskortti maksaa noin 200 ruplaa (nykyisellä ruplan kurssilla 1.706 EUR)

Oma kokemukseni bonuskortista on ollut todella hyvä. Olen onnistunut keräämään bonusta yhden ilmaisen tankillisen verran noin puolen vuoden välein (suunnilleen 50 euron etu). Pääasiassa pelkästään tankkaamalla, en siis juuri muuta Gazpromilta ole ostanut. Tankilla minun ei ole tarvinnut käydä kuin kolmisen kertaa kuukaudessa. Tankkaan 92 oktaanista bensaa noin 65 litraa per käyntikerta. Uskoisin siis, että monet hyötyvät bonuskortista minuakin enemmän. Bonuskortti on mielestäni iso etu, ja suosittelen korttia hommaamaan. Sekin täytyy todeta, että Gazprom on yksi halvimmista tankkauspaikosta Venäjän rajan pinnassa tällä hetkellä maaliskuun alussa 2015.

Käytännössä Gazpromin bonuskortti näyttää tälle:

Gazpromin-bonuskortti

Gazpromin-bonuskortti-takaa

10 kommenttia

 1. Lukoil bonuskortti

  Kannattaa hommata myös Lukoilin bonuskortti. Alennusta saa jokaista maksettua 50 ruplaa kohti 1 ruplan alennusta tankatessa seuraavan kerran. Pyytäkää korttia Lukoililta! http://www.nullrefer.com/?https://club-lukoil.ru/.

  • Meinasin tilata kortin, mutta sivut ovat venäjäksi, eikä kieltä saanut vaihdettua englanniksi. Miksiköhän???
   Onko kellään tietoa?

 2. Hienosti toimii venäläinen bonusjärjestelmä :D. Kerkesin kerätä näitä “bonuksia” 1700 ruplan edestä, niin seuraavalla kerralla olikin enää 1200 ruplaa “bonuksia”. Joten erittäin luotettava gazpromin järjestelmä 😉

  • No onneksi oli sentään suurin osa vielä jäljellä 🙂 Ei kannattane kerätä bonuspisteitä liian pitkään vaan käytää niitä pois sitä mukaa kun kertyy.

  • Samma här. Kuinka kauan keräsit bonuksia ennen kuin ne vähenivät?

   Minulla bonukset vähenivät vähän yli kolmen vuoden kortin käytän jälkeen. Sama toistui seuraavana vuotena. Käyn harvakseltaan tankilla ja huomasin tuon vasta äsken talteen laittamistani kuiteista, kun aioin ostaa bonuksilla tankillisen bensaa. Kortilla oli bonuksia paljon vähemmän kuin olin laskeskellut.

   Tuohon vähenemiseen on kaksi mahdollista syytä:

   1. Bonukset tosiaan vanhenevat samaan tapaan kuin esimerkiksi Finnairin korteilla tai

   2. Ne neidit/rouvat siellä bensa-asemalla ostavat bonuksilla jotain itselleen samalla kun minä maksan bensan ja heidän ostoksensa.

   Kortille en ole saanut mitään pin-koodia. Kortti laitetaan asemalla vain lukijaan ja henkilökunta kuittaa tietokoneeltaan (ja laskuttaa samalla korttia jostain muusta? josta ei tietenkään saa kuittia).

   Kumpi lienee todellinen vaihtoehto? Faktaa on, että pisteitä katoaa.

 3. Missä näitä Gazpromin huoltoasemia on? Niiralassa on yksi heti rajan takana.

 4. Mistähän osoitteesta tuon Gazpromin kortin voi tilata?

 5. Koska kortissa on siru niin bonuksilla maksaessa tarvitseeko pin koodin? Mistä sen saa?

 6. Marrtti Vanhanen

  Onko Lukoilin kortissa mitään kiinteitä kuluja ja maksaako sen tilaaminen mitään???
  Lukoilin sivuilla oli useampaakin korttia tarjolla, jos ymmärsin oikein. Mikähän kortti lähinnä kävisi jos
  käy silloin tällöin tankkaamassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *