sunnuntai , 18 helmikuu 2018
Lue myös

Säästövinkki – Ilmainen matkavakuutus Bank Norwegianin kortilla

Norjalainen Bank Norwegian tarjoaa maksutonta luottokorttia, johon sisältyy ilmainen AIG:n tarjoama matkavakuutus, joka on voimassa kun vähintään 50% matkan kuluista on maksettu kortilla. Luottokortilla ei ole vuosimaksuja ja ostosten tekeminen kortilla on maksutonta, kunhan muistaa maksaa laskun ajoissa. Korotonta maksuaikaa saa 30-45 päivää. Suosittelen maksamaan laskun kokonaisuudessaan ajoissa, niin ei tarvitse maksaa turhia korkoja ja kortti on täysin ilmainen.

Oma kokemukseni kortista on hyvä. Säästöä kertyy noin 50 euroa, kun en maksa erillisestä matkavakuutuksesta. Ostoista ei tule lisäkuluja Suomessa tai ulkomailla, mutta ulkomaisella valuutalla maksaessa esim. Venäjän ruplilla, veloitetaan valuutanvaihtopalkkiota 1,75 %. Itse olen käyttänyt korttia Venäjälläkin valuutanvaihtopalkkiosta huolimatta ja hyvin tuntuu toimivan.

Korttia voit hakea netistä osoitteessa http://banknorwegian.fi/luottokortti/ täyttämällä lyhyen hakemuksen, johon kuluu aika noin muutama minuutti ja päätös tulee yleensä tunneissa. Kun olet saanut hyväksytyn päätöksen ja kortin, voit pyytää Bank Norwegianin asiakaspalvelusta matkavakuutustodistuksen viisumia varten.

Jos sinulla on kysyttävää tai sanottavaa, kommentoi alle tai Venäjällä tankkaajat– Facebook ryhmään.

Katso myös aikaisempi säästövinkkimme Gazpromin bonuskortista.

 

9 kommenttia

 1. tuli ennen liiton puolelta ilmainen vakuutus, mutta muuttivat ehtoja. laitetaanpa hakuun! Säästö se on pienikin säästö, ja näin!

  tapio kestinen, imatra

  • kortti tuli viikossa ja homma toimii niinkuin pitää! sähköpostilla tuli vakuutustodistus 10 minuutissa kun sitä kysyin. kiitos.

   tapio kestinen, imatra

 2. Miulla ollu tuo käytössä jo viime kesästä ja eipä tuo 1.75% valuutanvaihtokulukaan ole ollenkaan paha. Mie tankkaan lähinnä Viipurin Nesteellä ja maksoin ennen Nordean kortilla ja vaihtokulu oli luokkaa 2%. Kerryttää myös lentopisteitä jos jotakuta sellainen kiinnostaa.

 3. Tosi hyvä valuuttakurssi Norwegianilla verrattuna muihin pankkeihin. Ja lentopisteitä kertyy ostetusta bensastakin.

 4. Tapio Kestinen (myös muut voivat kommentoida, mikäli kokemusta) mistä osoitteesta pyysit matkavakuutus todistusta Norwegianilta? Ainakin soittamalla asiakaspalveluun palvelu oli todella epäselvä enkä saanut palvelua. Kiitos jo etukäteen.

 5. Sellainen huomio, että paljon matkailevat saavat paljon etua tuosta käteisnostojen maksuttomuudestakin. Useimmat pankit ottavat muutaman euron + prosentteja käteisnostoista.

  Meidän perheellä tulee kerättyä pisteitä oikeastaan kaikkialla, eli maksetaan aina tällä kortilla esim. bensa venäjällä ja muutkin ostokset. Lisäksi perheemme tekee rantaloman vähintään kerran vuodessa, ja Norwegianin kortilla tehdyillä ostoilla kertyy pisteitä muutama satanen vuodessa, joita voi sitten käyttää lentojen ostossa. Tein juuri vaimon kanssa matkan Espanjaan ja pisteiden jälkeen maksoin lennoista 40 euroa meno-paluu. Piristää kummasti kun pääsee Suomesta säätä karkuun auringon alle.

  Suosittelenkin Norwegianin luottokorttia, ei ainoastaan ilmaisen matkavakuutuksen, vaan myös muiden etujen takia. Ei taida olla muita kortteja markkinoilla, jotka ovat kuluttomia ja sisältäisivät näin hyvät edut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *