keskiviikko , 27 syyskuu 2023
Lue myös

MATKAKOHTEENA VENÄJÄ
Venäjä on monipuolinen matkakohde aivan suomalaisten naapurissa. Venäjällä matkailu on yhä suositumpaa kansainvälisestikin. Esimerkiksi vuonna 2013 Venäjällä kävi jo 33 miljoonaa turistia, joten se oli yhdeksänneksi suosituin maa maailmassa ja seitsemänneksi suosituin Euroopassa. Valtava maa tarjoaa paljon tekemistä, niin kaupunkilomien, urheilutapahtumien, aktiivilomailun sekä shoppailun ja kulttuurin merkeissä. Unohtamatta herkullista ruokaa ja juomaa, joiden ohi ei kannata kävellä. Matkustus Suomesta Venäjälle on halpaa ja helppoa, joko omalla autolla, bussilla, junalla, laivalla tai lentokoneella.

 

Matkakohteena viipuri

Viipuri on matkakohteena turvallinen ja jonka hintataso on Suomeen verrattuna alhainen. Yöelämääkin Viipurissa on jonkin verran, mutta siellä ei enää näy takavuosien vodkaturisteja ja näiden mukanaan tuomia lieveilmiöitä. Viipuri onkin nykyään varsin tyypillinen luoteisvenäläinen pikkukaupunki, jossa käy normaalia enemmän turisteja ja jossa on tästä syystä normaalia enemmän ravintoloita ja muita palveluita.

 

Hotelli kannattaa varata vanhastakaupungista, kauppatorin läheisyydestä tai sitten rautatieaseman läheltä, ja näillä tienoilla onkin eniten majapaikkoja. Kaikkialta keskustasta on kävelymatka rautatieasemalle, joskaan kaikki eivät innostu siellä kävelemisestä, ja niiden, jotka haluavat liikkua mahdollisimman vähän, kannattaa majoittua kauppatorin kulmille. Keskustan ulkopuolella on myös hotelleja ja muita majoitusmahdollisuuksia, jotka soveltuvat parhaiten omalla autolla liikkeellä oleville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *